Skip to content Skip to footer

Kerkplein Utrecht

We ontvangen regelmatig bezoekers die op zoek zijn naar een kerkelijke gemeente in Utrecht. We zijn blij dat we deze mensen nu van dienst kunnen zijn met onderstaand overzicht van kerken in Utrecht. We hebben het voor het gemak het Kerkplein Utrecht genoemd. 
De informatie in dit overzicht is niet volledig of altijd actueel. Daarvoor verwijzen wij graag naar de contactgegevens van de betreffende kerk of gemeente. 
Je kunt op alfabetische volgorde zoeken op naam. Eerst worden de Utrechtse kerken vermeld, daarna de internationale kerken, met hun denominatie en de talen die er worden gesproken.
Kijk voor meer informatie op migrantenkerken.nl

Klik op een beginletter

Utrechtse Stedelijke Raad van Kerken

De stad Utrecht kent een samenwerkingsverband van diverse kerken in Utrecht en omgeving. Dit is de Utrechtse Stedelijke Raad van Kerken (USRK). Doel hiervan is om in de samenleving te laten zien waarvoor het evangelie staat en om maatschappelijk dienstbaar te zijn.
Stiltecentrum Hoog Catharijne wordt gesteund door de USRK. Hiervoor zijn we dankbaar. Onderstaande kerken zijn lid van de USRK. Kijk voor meer informatie op usrk.nl

Baptistengemeente
Doopsgezinde Gemeente
Evangelische Broedergemeente
Evangelisch-Lutherse gemeente
Holy Trinity Anglican Church
Koptisch Orthodoxe parochie
Leger des Heils
Nederlands Gereformeerde Kerk
Oud-katholieke parochie
PERKI
Protestantse Gemeente Utrecht
Protestantse Gemeente Vleuten-De Meern
Remonstrantse Gemeente
St. Martinusparochie
Parochie Licht van Christus
Waalse Gemeente
Zevende-dags Adventisten