Skip to content Skip to footer

Veelgestelde vragen

Het centrum heeft een christelijke achtergrond, maar we gaan je niet bekeren. Iedereen is welkom bij ons, wat je ook gelooft of niet gelooft.

Het Stiltecentrum heeft vrije inloop. Op de dagen dat we open zijn, kun je dus zomaar binnenlopen, zowel in de ontmoetingsruimte als in de kapel

Als je ergens mee zit, kun je tijdens onze openingstijden iemand van ons aanspreken om je verhaal te doen. We zijn open van dinsdag tot en met vrijdag van 11 tot 15 uur.

Een pastor helpt mensen en verleent geestelijke steun. Dat is iets anders dan een pastoor, die verantwoordelijk is voor een katholieke parochie.

Het Stiltecentrum werkt samen met Utrechtse kerken. We worden gesteund door de Utrechtse Stedelijke Raad van Kerken (USRK). Verder gaan voorgangers uit Utrechtse kerken bij ons voor in de viering.

We hebben informatie over diverse Utrechtse kerken, kijk daarvoor op ons Kerkplein Utrecht

Als je behoefte hebt aan gebed, dan kun je hiervoor tijdens onze openingstijden terecht bij een van onze gastheren of gastvrouwen. Je herkent ze aan hun naambordje.

Koffie en thee zijn bij ons gratis. Wel kun je vrijwillig een bijdrage doen.

We nemen vaak stagiair(e)s onder onze hoede. Neem hiervoor contact op met onze pastor & coördinator Robin de Jong

Mocht je een viering willen leiden, neem dan contact op met onze pastor & coördinator Robin de Jong.

Je hoeft bij ons niet stil te zijn. In de ontmoetingsruimte praten we gewoon gezellig met elkaar. In de kapel is het wel fijn als er stilte is.